LIJEPE VIJESTI – Amila Beširović izabrana među 15 najuspješnijih dramski pedagoga u svijetu
27 Jula, 2023
LIJEPE VIJESTI – Adnan Mujkić dobitnik Tuzlanske plakete (Foto)
2 Oktobra, 2023
Slide 1

Program razmjene učenika u SAD-u

Učenici programa razmjene
Srednje „Savremeno-umjetničke škole” Tuzla

Program razmjene u SAD

Najbolji način da započnemo školsku 2023/24. godinu jesu lijepe vijesti.

Trenutno je u toku prvi dio realizacije programa „Youth Leadership Program and Teacher proffesional development program“ kojeg realizuje Američka ambasada u Bosni i Hercegovini.

U 2023. godini ukupno će 18 učenika i tri profesora iz Bosne i Hercegovine posjetiti Sjedinjenje Američke Države i učiti o važnosti rada u zajednici i vrijednostima multikulturalizma.

Po povratku u BiH učenici će realizovati projekte od značaja za grad i državu. Čast nam je što su među 18 srednjoškolaca iz BiH i naši učenici Lejla Lamija Mešanović i Adi Atlić.

Pismo ambasade direktoru..

Ambasada SAD (Sjedinjenih Američkih Država) poslala je pismo direktoru Srednje Savremeno – umjetničke škole Adnanu Mujkiću, a detalje istog pogledajte klikom na fotografiju ili preuzmite PDF dokument u nastavku.

Budite u toku s vijestima!

Budite slobodni posjetiti naš instagram profil i zapratiti nas kako biste vidjeli svakodnevne objave i dešavanja vezana za rad Savremeno – umjetničke škole Tuzla.

Također, budite slobodni kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa radom ili drugim pojedinostima škole.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2023 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2023 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.