LIJEPE VIJESTI – Potpisan ugovor o saradnji sa Juventafestom
30 Juna, 2023
LIJEPE VIJESTI – Amila Beširović izabrana među 15 najuspješnijih dramski pedagoga u svijetu
27 Jula, 2023
Slide 1

Adnan Mujkić

Izabran za člana Savjetodavnog odbora građana Grada Tuzle
Srednja „Savremeno-umjetnička škola” Tuzla

Čestitke!

Profesoru Adnanu Mujkiću koji je na osnovu Odluke o osnivanju Savjetodavnog odbora građana Grada Tuzle i rezultata Javnog poziva, Odlukom Gradonačelnika Tuzle, izabran za člana Savjetodavnog odbora građana Grada Tuzle.

Adnan je naglasio da je sretan zbog ovakve inicijative te izjavio:

“Ideja koja meni daje nadu i vjetar u leđa da novim generacijama pokažemo da Grad Tuzla generalno uvažava mišljenje mladih ljudi. Tu sam da predstavljam ideje i zamisli mladih ljudi i da sa svim svojim kapacitetima pomognem da ova inicijativa zaživi”.

 
Također, dodao je i da je zahvalan za priliku te da smatra da je ovo način da se građanima pokaže da ne treba samo kritikovati nego da se može i raditi i to praktično.

Rješenje o imenovanju Savjetodavnog odbora

U nastavku pogledajte sam dokument rješenja o odabiru Adnana Mujkića i ostalih u Savjetodavni odbor građana Grada Tuzle, te kako je izgledalo na samoj obuci za članove Savjetodavnog odbora u petak, 30.6.2023. godine.

Budite u toku s vijestima!

Budite slobodni posjetiti naš instagram profil i zapratiti nas kako biste vidjeli svakodnevne objave i dešavanja vezana za rad Savremeno – umjetničke škole Tuzla.

Također, budite slobodni kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa radom ili drugim pojedinostima škole.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2024 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2024 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.

Konkurs

Upis učenika/ca četvrte generacije u martovskom predroku u I (prvi) razred srednje škole u školskoj 2024/25. godini.

Za više informacija o konkursu i zakazivanju informativnih razgovora pozovite nas na broj +387 61 36 56 00 ili putem maila info@sus.edu.ba.