PRELIJEPE VIJESTI – Savremeno-umjetnička škola dobitnik 2 međunarodne nagrade
27 Novembra, 2023
USPJESI UČENIKA – Aktivno učešće škole u projektu Filmskog studija (Foto)
4 Decembra, 2023
Slide 1

Assistej program
Next generation

Svjetska konferencija Assitej Arthistic Gathering „Turning point“
Savremeno-umjetnička škola

Inovativan pristup!

Nakon što se našla među 15 svjetskih mladih umjetnika za djecu i mlade, profesorica Amila Beširović je prethodnih dana bila učesnica Svjetske konferencije Assitej Arthistic Gathering „Turning point“ u Srbiji.
 
Prof. Beširović je učesnica u Assitej programu Next Generation zajedno sa mladim umjetnicima iz Španije, Egipta, Meksika, Brazila, Irana, Indije, Njemačke, Švicarske, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.
 
Aktivno je prisustvovala izvođenju pozorišnih predstava, konferencijama, radionicama, pedagoškim programima i stručnom usavršavanju „Teatra za bebe i djecu s poteškoćama u razvoju“ kojeg uskoro započinjemo provoditi u Tuzli.
 
Rad škole i inovativni pristup obrazovanju je na završnoj konferenciji predstavila pred Assitej delegatima država iz cijelog svijeta.

Budite u toku s vijestima!

Budite slobodni posjetiti naš instagram profil i zapratiti nas kako biste vidjeli svakodnevne objave i dešavanja vezana za rad Savremeno – umjetničke škole Tuzla.

Također, budite slobodni kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa radom ili drugim pojedinostima škole.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2024 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2024 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.