STRUČNA POSJETA – U Tuzli teatar Tirena iz Zagreba (Foto)
11 Oktobra, 2023
DAN DRŽAVNOSTI BIH – Učešće u kulturno-umjetničkom programu (Foto)
25 Novembra, 2023
Slide 1

Stručni rad u
Koracima nade

Projekat - Creative forms of therapy for children and adoloscents with servere multiple disabilites in BiH.
Srednja Savremeno-umjetnička škola

Primjena znanja kroz rad u zajednici

Stečeno znanje u nastavi, učenici smjera “Izvedbeni animator dramske umjetnosti i edukacije” redovno primjenuju u realizaciji različitih projekata i aktivnosti od značaja za razvoj zajednice.
 
Trenutno su učenici aktivno uključeni u proces pripreme pozorišne predstave “Šumska gitara” koje spremaju članovi Centar Koraci Nade.
 
Kreativne radionice i predstava realizuju se u okviru projekta “Creative forms of therapy for children and adolescents with servere multiple disabilities im BIH” kojeg finansira Schuler Helfen Leben BiH i Aktion Menschen.
 
Hvala Ireni Tokić, pedagogu – psihologu i profesorima Amili Beširović i Adnanu Mujkiću. Hvala Koracima nade na ukazanom povjerenju i saradnji.

Fotogalerija radionica

Kliknite na neku od fotografija u nastavku i pogledajte zanimljive detalje sa naših radionica i priprema na predstavi u saradnji sa članovima centra Koraci Nade.
Cijelu galeriju pogledajte klikom ovdje.

Budite u toku s vijestima!

Budite slobodni posjetiti naš instagram profil i zapratiti nas kako biste vidjeli svakodnevne objave i dešavanja vezana za rad Savremeno – umjetničke škole Tuzla.

Također, budite slobodni kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa radom ili drugim pojedinostima škole.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2024 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.

Škola kreativne (samo)spoznaje!

© 2024 MSSUŠ Tuzla. Sva prava zadržana.

Konkurs

Upis učenika/ca četvrte generacije u martovskom predroku u I (prvi) razred srednje škole u školskoj 2024/25. godini.

Za više informacija o konkursu i zakazivanju informativnih razgovora pozovite nas na broj +387 61 36 56 00 ili putem maila info@sus.edu.ba.